Information 

Hero Camper

Invändigt i vagnen är komforten mycket god med rejäl madrass 155x210cm, ledbelysning, värme (dieselvärmare 13Liter) och isolering. Vagnen är testad ner till -21 grader. Här finns även uttag för tex laddning av mobila enheter och annat. Utvändigt på vagnen sitter det solceller som laddar batteriet även när du är "off grid". du kan med andra ord ha belysning och ladda telefoner mm även när du ej är uppkopplad på elnätet.

Invändigt finns också en långhylla samt 2 rymliga väggskåp för div. förvaring. För att att höja mysfaktorn så finns även led belysning med olika färgval samt dimmer, och en Ipadhållare. 

På taket finner ni ett taktält med plats för 2-3 personer. Tältet är mycket enkelt att fälla upp (ca 2-3min). Sängens bredd är 170x200cm med mycket god sovkomfort tack vare den komfortabla madrassen som ligger i tältet. Här finns även belysning, myggnät och takfönster som uppskattas när det är stjärnklar himmel.

På framsidan (syns ej på bild) sitter solceller med 30Ah litiumbatteri, samt en förvaringsbox på 57.5 liter i aluminium. Baktill på vagnen hittar du ett välutrustat kök med det mesta du kan tänkas behöva för en kulinarisk upplevelse oavsett var du befinner dig. Belysning, kompressorkyl 12 liter, vattentank 30 liter med kran och sink, samt gasolkök med 2 brännare (primus). Tallrikar, bestick, glas, skärbrädor, köksknivar mm. Även högtalare för musik (blåtand) medföljer. 

På ena långsidan av vagnen finns en rejäl markis från Thule som sträcker sig 3 meter ut med sidoväggar som lätt monteras vid behov som extra skydd mot regn, vind och insyn. Perfekt plats för stolar bord mm. Där avnjuter man en härlig middag även när vädret är dåligt. 


Hyra Hero Camper

Prislista

Om du har andra önskemål än nedan och t.ex. vill hyra längre tid så vänligen kontakta oss med dina önskemål på 0709-828456


Helghyra Lördag-Söndag

Hämtas förslagsvis lördag morgon-
återlämnas söndag eftermiddag/kväll enligt ö.k.

1500kr


Helghyra Fredag- Söndag

Hämtas förslagsvis fredag morgon-återlämnas söndag eftermiddag/kväll enligt ö.k.


2500kr


Dygnspris övriga tider


1000kr/dygn


Viktig info

Husvagnen har plats för 4-5 personer.

När du hämtar vagnen så är den redo för äventyr med gasol till köket, diesel till värmaren, färskvatten i tanken. Stolar, bord, förtält, taktält, köksutrustning mm.

Det enda du behöver ta med är egna sängkläder!

Husvagnen har en totalvikt på endast 1200kg vilket gör det möjligt att med vanligt B körkort dra den med de flesta normalstora bilar. 

Kontrollera gärna här på släpvagnskalkylatorn att ditt ekipage blir godkänt. Knappa in din bils reg. nr. samt reg. numret på vagnen (XCX82Z). 

Tveka inte att ta kontakt med oss om du behöver hjälp med detta. 

Släpvagnskalkylator (transportstyrelsen.se)


Om du önskar hyra vagnen endast över dagen så går det utmärkt. Kanske till fisketuren, eller dagsutlykt med familjen? 

Kontakta gärna oss med ditt specifika önskemål, för tillgänglighet och pris.


Vill du ha vagnen utkörd till en specifik plats? 

Om du tex saknar dragkrok på bilen, eller att din totalvikt på bil+vagn blir för hög!? 

Självklart löser vi det (mot en extra kostnad enligt ö.k). Ring eller mejla ditt önskemål.